kennismaking

avondzon op het strand te Ambleteuse (F)

Doorheen de vele jaren gidsen heb ik me vooral toegelegd op landschappen - in de brede zin van het woord.  Landschapswandelingen zijn mijn ding. Ik neem jullie dan ook mee doorheen landschappen van Europees topniveau, met een gezonde mix van natuur en landschap, cultuur, geschiedenis, ecologie, geologie en geografie, landschapsbeleving, wonen en werken op het platteland met uitvallen naar enkele stadjes. 

Elk aanbod duurt naar keuze 2 of 3 uur ( 5 tot 8 km). U kunt mij contacteren en engageren voor 1/2 dag, een volle dag of meerdere dagen na mekaar.

Een voldoende goede fysieke conditie en stevig, slijkvast schoeisel zijn wenselijk.  Een combinatie van een busuitstap met een wandeling, vooral voor de landschapsverkenningen in Frans-Vlaanderen, zijn een aanrader.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Natuur en landschappen boeien me al lang. De mooie, gevarieerde en rijke streek van het West- en Frans-Vlaamse heuvelland en het Poperingse hoppeland is mijn woon-, en vrijetijdsgebied.

Al sinds 1972 ben ik als natuurgids op stap.  De opleiding tot 'Toeristische gids' in 2001 opende nieuwe invalshoeken.

Trekkend door dit prachtig gebied bespelen we de vele snaren vanuit een brede visie als natuur-, landschaps- én toeristische gids, met Westouter als centrale uitvalsbasis.

Uiteraard is deze regio mij heel vertrouwd als mijn diepe en warme broekzak zodat mooie, ongekende of minder toegankelijke gebieden worden ontdekt.

U kan begeleiding krijgen op af te spreken wandeltochten. Groepen, verenigingen, gezinnen ... zijn het ganse jaar welkom, ook in de late herfst en open winter. 

Rolstoelgebruikers: onze streek kan je zeker boeiend bezoeken op aangepaste rij- en wandelwegen

 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE